In ons archief kunt u zien wie vanaf 1982 tot nu heeft meegewerkt aan de Theater te Water producties en in welke hoedanigheid. Ook treft u hier een overzicht van alle producties, nog beschikbaar beeldmateriaal en wie er aan de productie meewerkten.

Onder Theater te Water vindt u de medewerkers gesorteerd op functie en alfabetische volgorde. Daarnaast vindt u de voorstellingen gesorteerd op jaartal.

  • Zahra Lfil
  • 1993
  • Winschoten
  • Speler

Voorstelling(en)

Zahra Lfil

Zahra Lfil (1993) speelt Alie, de uitdagende schoonzus van Lotte, en mevrouw de Vries, de huisbaas van het arme gezin. Zahra woont in Winschoten en wilde van jongs af aan al de bühne op. Sinds ze een ‘klein en enigszins druk theatermeisje‘ was, heeft ze al voor ogen wat ze wil: van haar passie haar beroep maken. Ze is een energieke duizendpoot die al veel verschillende dingen heeft gedaan op theatergebied.

In juli 2013 is Zahra afgestudeerd aan de School voor de Kunsten in de richting Artiest Drama te Groningen. Momenteel heeft ze een tussenjaar en is ze onder andere trainingsactrice, speelt ze mee in de tv-series Heer & Meester en Dokter Tinus en zit ze op de theater- en televisievooropleiding Le Pavegnon van Josja Hamann in Amsterdam.

Zahra speelde tijdens haar stagejaar bij theatergroep Dox in Utrecht en volgt sinds 2011 zanglessen bij CT Heida in Winschoten. Ze zit momenteel in de tweede auditieronde van Toneelacademie Maastricht. Mocht ze toegelaten worden, dan zal ze na de zomervakantie bij Theater te Water vervangen moeten gaan worden. Maar dan wil ze nog wel de voorstellingen van 12 t/m 14 september in Winschoten aan de Havenkade West, bij de Tramwerkplaats, spelen. Voor haar een thuiswedstrijd en heel belangrijk. Haar vader kan dan namelijk ook eens naar een voorstelling kijken waar zij in speelt!