In ons archief kunt u zien wie vanaf 1982 tot nu heeft meegewerkt aan de Theater te Water producties en in welke hoedanigheid. Ook treft u hier een overzicht van alle producties, nog beschikbaar beeldmateriaal en wie er aan de productie meewerkten.

Onder Theater te Water vindt u de medewerkers gesorteerd op functie en alfabetische volgorde. Daarnaast vindt u de voorstellingen gesorteerd op jaartal.


Beginnend met: Z

Zadelpijn
  • Het is een bijna mythologisch verhaal van de man die het opneemt tegen de staat, de kerk en zijn omgeving om zijn liefde te redden. De liefde overigens voor de vrouw van een vriend, een vrouw die bereid is zelfs haar kinderen achter zich te laten om hem te volgen. Soms is de liefde gewoon te sterk.

Zestig
  • Feest in het café: Moeder wordt 60. Weemoed feest mee, want wat gebeurt er met het café.

Zonder Jurk
  • De voorstelling is een reactie op de toenemende agressie tegen buitenlanders na de moord op Theo van Gogh. Om afstand te creëren tot de actualiteit is gekozen de handeling af te laten spelen in een naaiatelier in de jaren dertig. ‘Zonder Jurk’laat zien wat tussen rokband en blindzoom verscholen ligt. De duistere kant van ons atelier.