In ons archief kunt u zien wie vanaf 1982 tot nu heeft meegewerkt aan de Theater te Water producties en in welke hoedanigheid. Ook treft u hier een overzicht van alle producties, nog beschikbaar beeldmateriaal en wie er aan de productie meewerkten.

Onder Theater te Water vindt u de medewerkers gesorteerd op functie en alfabetische volgorde. Daarnaast vindt u de voorstellingen gesorteerd op jaartal.


Beginnend met: V

Van de Goden Los
  • 2013
  • Een stuk over de cultuur die hier was voor het christendom zijn intrede deed. De cultuur waaraan we nog steeds de namen van de dagen van de week ontlenen, waarin reuzen en draken voorkwamen en die nog lang bewaard is gebleven in Scandinavië.

Van Zusse en Zo
  • 2015
  • De wintervoorstelling van Theater te Water speelt zich af bij de wagen van Vrouw Friet. Een carrousel van gebeurtenissen wordt in beweging gezet, met in het middelpunt de wagen van Vrouw Friet en haar zoon Freerk, die maar niet weet of hij verliefd is en Sofia, die van haar vader niet in de friteskraam mag komen. Een komedie met muziek en liedjes, een lach en een traan en ….een goede afloop.

Verzopen Liefde
  • De voorstelling 'Verzopen Liefde' is gebaseerd op Shakespeare's Romeo en Julia. Dit bekende liefdesdrama krijgt verrassende wendingen doordat spelers, muzikanten en publiek zich moeten aanpassen aan het schip.