In ons archief kunt u zien wie vanaf 1982 tot nu heeft meegewerkt aan de Theater te Water producties en in welke hoedanigheid. Ook treft u hier een overzicht van alle producties, nog beschikbaar beeldmateriaal en wie er aan de productie meewerkten.

Onder Theater te Water vindt u de medewerkers gesorteerd op functie en alfabetische volgorde. Daarnaast vindt u de voorstellingen gesorteerd op jaartal.

  • Ronald Brouwer
  • 1990
  • Assen
  • Speler

Voorstelling(en)

Ronald Brouwer

Ronald Brouwer (1990) speelt de fotograaf. Een man van rijke komaf die als sociaal fotograaf ‘de armoede’ vast wil leggen. Ronald komt van oorsprong uit het Drentse Hoogersmilde, groeide op in Assen en woont nu vanwege zijn opleiding al weer een poosje in Groningen. Hier volgt hij de opleiding Kunst, Theater, Media en Muziek aan de School der Kunsten van het Noorderpoort College in Groningen.

Eerder speelde Ronald bij theatergroep de Steeg in de voorstelling ‘Wat doe jij’ en ‘Check the bizz’. Naast Theater te Water speelt hij dit jaar ook nog in de productiegroep van de Jeugdtheaterschool in de voorstelling ‘Punkrock’ in het Prinsentheater te Groningen. Dat betekent dat hij in het weekend van 12 tot 15 juni tijdens de voorstellingen van de JTS voor de voorstellingen van Theater te Water in Geesbrug en Oranjedorp, vervangen wordt door Martijn Mulder.