In ons archief kunt u zien wie vanaf 1982 tot nu heeft meegewerkt aan de Theater te Water producties en in welke hoedanigheid. Ook treft u hier een overzicht van alle producties, nog beschikbaar beeldmateriaal en wie er aan de productie meewerkten.

Onder Theater te Water vindt u de medewerkers gesorteerd op functie en alfabetische volgorde. Daarnaast vindt u de voorstellingen gesorteerd op jaartal.

  • Bo van der Veen
  • 1995
  • Den Haag
  • Speler

Voorstelling(en)

Bo van der Veen

Bo van der Veen (1995) speelt de moeder van het blinde meisje Lotte en haar zus Alie. Bo woont nu nog in Zwolle en reist op en neer naar Leeuwarden, waar ze aan het Friesland College de opleiding Artiest volgt. Van oorsprong is Bo Hagenaar (of is ’t Hagenees?). Komend uit een muzikaal gezin houdt Bo ook van zingen. Als grote, lange dame heeft Bo naast zingen ook jaren aan basketbal gedaan.

Provinciegrenzen houden haar niet tegen. Als geboren Hagenaar wonen in Zwolle, een opleiding doen in Leeuwarden en theaterspelen in Groningen en Drenthe; je moet het maar kunnen. Deze zomer is Theater te Water echter ook nog te zien in haar provincie! Tijdens het Doake Festival op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni zullen we Zwartsluis bezoeken.