Extra middagvoorstelling in Assen op zaterdag 29 augustus, 15.00 uur

Vijf sterren voor De Grote Schok

Een 5-sterren-recensie van Peter van Strien in het Dagblad van het Noorden, n.a.v. de premièrevoorstelling van De Grote Schok in Loppersum. Groningen en Drenthe, we komen eraan!

Vijf sterren voor De Grote Schok

Verwondering legt aan in haven van West Terschelling.

Vanaf woensdag 2 t/m zaterdag 5 juli speelt Blinde Liefde op Terschelling. Voor alle avonden kunnen nog kaarten worden gereserveerd. Let op: Zaterdagavond begint de voorstelling i.v.m. de voetbalwedstrijd van Oranje om 19.30 uur, zodat u zowel de voorstelling als de wedstrijd van Nederland kunt meemaken. reserveer via www.theatertewater.nl

Kaartjes reserveren, nu ook online!

Kaarten reserveren voor Theater te Water? Vanaf nu geen eindeloos gebel meer, geen wachtrij, maar direct resultaat! Dankzij een bijdrage van de Emmaplein Foundation, en in samenwerking met het jonge Groninger Internetbedrijf Praes, kunt u vanaf nu via de vernieuwde site plaatsen reserveren en betalen voor de aankomende zomerproductie! Met Praes hebben we eveneens een nieuwe sponsor!

Kaartjes reserveren, nu ook online!

Nieuwe voorstelling: Blinde Liefde

Deze zomer zal Theater te Water het stuk ‘Blinde Liefde’ spelen. Een klein tipje van de sluier: Just Vink werd voor het schrijven van dit stuk geïnspireerd door de crisisjaren van de vorige eeuw (en met name Charlie Chaplin). Voorbereidingen zijn in volle gang. Wij hebben er enorm veel zin in!

Op donderdag 17 april zal Theater te Water haar eerste doorloop doen. De première van Blinde Liefde is op 15 mei. Meer informatie volgt!

Eerste doorloop Blinde Liefde

Op donderdag 17 april gooien Bo, Juan, Zahra, Janice, Jordy en Ronald zich vol 'passion' op hun rol in de nieuwe zomervoorstelling Blinde Liefde. Om 20.00 uur organiseren we een eerste doorloop met publiek aan boord van de Verwondering. De ligplaats van het schip is achter de Mediamarkt, in de Zuiderhaven. Als je het leuk vindt om langs te komen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij 48 mensen is het theater vol (weer wat anders dan 17.000 mensen die naar The Passion komen kijken!). Deze eerste doorloopvoorstelling is uiteraard gratis!

De nieuwe spelers zijn bekend!

Een nieuwe voorstelling betekent een nieuwe groep spelers! We beschikken dit jaar weer over nieuw talent, maar er is ook een bekend gezicht te zien. Theater te Water mag met trots bekendmaken dat Jordy Tijssen, Juan Zyad, Zahra Lfil, Ronald Brouwer, Bo van der Veen en Janice Westerhof deze zomer de bühne zullen betreden als vaste spelersgroep. Martijn Mulder zal een aantal voorstellingen de vervanger zijn van Ronald Brouwer. Meer weten over onze spelers? Bezoek de spelerspagina.

De nieuwe spelers zijn bekend!