Met uw hulp blijft Theater te Water bestaan!

Wilt u dit laatste jaar nog donateur worden van Theater te Water? Dit stellen wij ontzettend op prijs! Als tegenprestatie  bieden we u tijdens de zomerproductie korting op een kaartje voor maximaal 4 personen.

Steunen kan als volgt±

  • U kunt zelf een bedrag overmaken. Vul dan het bedrag en uw gegevens in zodat we u uw donateurspas toe kunnen sturen. U maakt uw bijdrage hier ter plekke over door via iDEAL te betalen.

Steun Theater te Water met een donatie!

Vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. uw adres in
Vul a.u.b. uw postcode in
Vul a.u.b. uw woonplaats in
Vul a.u.b. uw e-mailadres in
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in

Er zijn twee mogelijkheden om Theater te Water te steunen met een donatie. Kiest u voor een eenmalig donatie? Dan wordt u op de volgende stap doorverwezen naar uw eigen bank om de betaling via iDEAL te verrichten. Als u voor een jaarlijkse bijdrage kiest, dan ontvangt u via e-mail het machtigingsformulier. Vergeet dan niet zelf het bedrag in te vullen en uw bankrekeningnummer op te geven.

Jaarlijks TTW steunen Vul a.u.b. de bijdrage in Vul a.u.b. het IBAN nummer in
Eenmalig TTW steunen Vul a.u.b. een eenmalig bedrag in

Neem de code over:   VerversOngeldige invoer
Donateursbox

Eenmalig bijdragen kan op veel manieren:

€ 5,00

U krijgt gratis toegang tot de eerste doorloop en ontvangt twee keer per jaar een digitale mailing.

€ 10,00

U krijgt gratis toegang tot de tweede doorloop in de week voor de première en ontvangt 2x per jaar een digitale mailing.

€ 25,00

U krijgt een donateurspasje. Dit geeft recht op € 1,50 euro korting op onze voorstellingen voor vier personen.

€ 50,00

Naast een donateurspasje krijgt u de cd 'Volop Verwondering'.

€ 100,00

U krijgt een donateurspasje, het boek 'Volop Verwondering' en hebt rechts op € 1,50 korting voor vier introducées tijdens de zomervoorstelling.

€ 150,00

U krijgt een donateurspasje, het boek 'Volop Verwondering' en twee gratis toegangskaarten voor een voorstelling naar keuze.

Voor bedrijven of groepen (in de vorm van sponsoring)

€ 250,00

U nodigt een aantal relaties uit tot het bijwonen van een voorstelling naar keuze. Neem contact op met 050-3185035 om een datum af te spreken waarop u met uw relaties de voorstelling wilt bezoeken (max. 10 personen).

€ 500,00

U vaart een dagje mee met de Verwondering (max. 6 personen). Wij zorgen voor een lunch en vervoer per Theater te Water bus van Groningen naar de inschepinglocatie en eind middag terug naar Groningen. In overleg kunt u later een voorstelling bijwonen. Uw bedrijfsnaam komt op de flyer te staan.

€ 1.500,00

We verzorgen voor u een besloten voorstelling ( max. capaciteit 48 personen) bijvoorbeeld als personeelsuitje, jubileum, familiebijeenkomst, zakelijke relaties) U neemt bij voorkeur aan het begin van het jaar contact met ons op om een datum af te kunnen spreken. (050-3185035) Uw bedrijfsnaam komt op de flyer en de site te staan.