Kaartjes reserveren, nu ook online!

Kaarten reserveren voor Theater te Water? Vanaf nu geen eindeloos gebel meer, geen wachtrij, maar direct resultaat! Dankzij een bijdrage van de Emmaplein Foundation, en in samenwerking met het jonge Groninger Internetbedrijf Praes, kunt u vanaf nu via de vernieuwde site plaatsen reserveren en betalen voor de aankomende zomerproductie! Met Praes hebben we eveneens een nieuwe sponsor!

We spelen deze zomer vanaf 14 mei t/m 4 oktober 70 voorstellingen op 30 locaties. Dat zijn rond de 3300 te reserveren plaatsen, uitgaande van 48 plaatsen per avond. En daarvoor kunt u nu reserveren! Er is nog volop plek! Bekijk nu de tourneeplanning.

Als u niet zo van ‘het digitale’ bent, dan kunt u van maandag tot donderdag met kantoor bellen (050-3185035) om kaarten te reserveren en te betalen. Als u in het weekend naar de voorstelling wilt, is op voorstellingsdagen onze reserveringstelefoon 06-53702114 tussen 16.00 en 18.00 uur bereikbaar om kaarten voor diezelfde avond te reserveren. U betaalt dan die avond.

‘s Avonds om 20.00 uur bij de boot kijken of er nog plek is en daar u kaartjes betalen en reserveren kan ook nog steeds!