In ons archief kunt u zien wie vanaf 1982 tot nu heeft meegewerkt aan de Theater te Water producties en in welke hoedanigheid. Ook treft u hier een overzicht van alle producties, nog beschikbaar beeldmateriaal en wie er aan de productie meewerkten.

Onder Theater te Water vindt u de medewerkers gesorteerd op functie en alfabetische volgorde. Daarnaast vindt u de voorstellingen gesorteerd op jaartal.

  • Toshi de Vogel
  • Speler

Voorstelling(en)

Toshi de Vogel

Hallo, mijn naam is Toshi de Vogel. Ik woon in Stitswerd en ik studeer aan de Kunst en Multimedia MBO-opleiding van het Noorderpoort College in Groningen, afdeling drama-artiest. Ik ben 19 jaar.

Als kind deed ik mijn eerste voorstelling op de basisschool waar ik de hoofdrol kreeg en op dat moment ging er een wereld voor me open. Ik heb een jaar meegedraaid met het IVAK in Delfzijl en een jaar aan het JTS (Jeugd Theater School) in Groningen. In die tijd zag ik het nog als hobby, maar nu heb ik voor het vak gekozen door naar de KTM opleiding te gaan en hopelijk kan ik er later mijn beroep van maken.