In ons archief kunt u zien wie vanaf 1982 tot nu heeft meegewerkt aan de Theater te Water producties en in welke hoedanigheid. Ook treft u hier een overzicht van alle producties, nog beschikbaar beeldmateriaal en wie er aan de productie meewerkten.

Onder Theater te Water vindt u de medewerkers gesorteerd op functie en alfabetische volgorde. Daarnaast vindt u de voorstellingen gesorteerd op jaartal.


Beginnend met: H

Hallo Lola
  • 2014
  • Een theatermaker moet zijn stem niet op het Malieveld laten horen, maar het podium gebruiken waarover hij beschikt. Onvrede met de bezuinigingen van Den Haag waren de aanleiding voor dit stuk. 

Hert Tandoori
  • De voorstelling is gebaseerd op een Indiaas stuk uit de vierde eeuw na Christus waarin een verhaal uit de Mahabharata, een literair epos dat de hoeksteen van het Hindoeïsme vormt, gedramatiseerd wordt. Het is een liefdesverhaal maar gaat over het conflict tussen het wereldse en het hogere. 

     

Het droeve lot van Liza
  • Het droeve lot van Liza is gebaseerd op Charles Dickens' kerstvertelling 'De Krekel Bij De Haard'. Het is guur buiten. Het zou nog wel eens kunnen gaan sneeuwen. Maar binnen brandt de kachel die alles verwarmt. Alles, behalve kille en bedroefde harten.