In ons archief kunt u zien wie vanaf 1982 tot nu heeft meegewerkt aan de Theater te Water producties en in welke hoedanigheid. Ook treft u hier een overzicht van alle producties, nog beschikbaar beeldmateriaal en wie er aan de productie meewerkten.

Onder Theater te Water vindt u de medewerkers gesorteerd op functie en alfabetische volgorde. Daarnaast vindt u de voorstellingen gesorteerd op jaartal.

Linde Hennekam

Mijn naam is Linde Hennekam, ik ben 21 jaar oud en woon sinds 3 jaar in Groningen. Ik zit op het Noorderpoort College waar ik de opleiding artiest drama doe. Ik heb vorig jaar meegespeeld in de De laatste bus, en dit jaar speel ik Moe in Hooggeëerd publiek. Ook doe ik mee aan de slotvoorstelling De verbijstering voorbij, waarmee we van 1 tm 4 december 2016 in de Nieuwe Kolk in Assen en de Stadsschouwburg in Groningen afscheid van het publiek nemen.

Behalve mijn opleiding heb ik weinig met theater gedaan. Wel heb ik een paar musical lessen gevolgd en meegedaan in middelbare school producties. Verder vind ik het heel leuk om te zingen en om af te spreken met mijn vrienden.