In ons archief kunt u zien wie vanaf 1982 tot nu heeft meegewerkt aan de Theater te Water producties en in welke hoedanigheid. Ook treft u hier een overzicht van alle producties, nog beschikbaar beeldmateriaal en wie er aan de productie meewerkten.

Onder Theater te Water vindt u de medewerkers gesorteerd op functie en alfabetische volgorde. Daarnaast vindt u de voorstellingen gesorteerd op jaartal.

  • Laura van der Weert
  • Speler

Voorstelling(en)

Laura van der Weert

Hallo, mijn naam is Laura van der Weert en ik ben 20 jaar oud. Van kleins af aan ben ik al gek op het theater en ben ik er het liefst zoveel mogelijk mee bezig. Gelukkig kan ik dat ook doen  want ik volg de opleiding Artiest- Drama aan het Noorderpoortcollege in Groningen. Hier zit ik in mijn 3e jaar en dat betekent dat ik een jaar lang stage aan het lopen ben. Dat ik nu mee mag spelen in de zomerproductie van Theater te Water zie ik als een grote uitdaging en ik heb er veel zin in! Naast mijn liefde voor het theater houd ik ook ontzettend veel van zingen. Deze zomer speel ik de moeder van Elaine en Morgause