In ons archief kunt u zien wie vanaf 1982 tot nu heeft meegewerkt aan de Theater te Water producties en in welke hoedanigheid. Ook treft u hier een overzicht van alle producties, nog beschikbaar beeldmateriaal en wie er aan de productie meewerkten.

Onder Theater te Water vindt u de medewerkers gesorteerd op functie en alfabetische volgorde. Daarnaast vindt u de voorstellingen gesorteerd op jaartal.

Elvira Bolhuis

Ik ben Elvira Bolhuis, 18 jaar en ik studeer 'artiest /drama' aan het Noorderpoort College in Groningen. Ik speel al zo lang ik mij kan heugen toneel. Ik ging op de Jeugd Theater School in Groningen toen ik 7 was, nam zanglessen en deed veel audities. Eigenlijk wist ik vanaf het moment dat ik begon, dat ik dit wilde blijven ontwikkelen. Zo kwam de opleiding KTM op mijn pad. Dit jaar is mijn stage jaar. Stiekem zat Theater te Water al een tijdje in mijn hoofd, maar toch wilde ik verder kijken naar andere stages. Toen ook mijn leraren Theater te Water sterk hebben aanbevolen, ben ik er voor gegaan. Als Winnie en Ma Koekamp was ik deze winter op het toneel te zien. Dit seizoen speel ik weer meerdere rollen Nettie, Ieteke en Ka. Ook ik doe mee aan De verbijstering voorbij, de afscheidsvoorstelling.