In ons archief kunt u zien wie vanaf 1982 tot nu heeft meegewerkt aan de Theater te Water producties en in welke hoedanigheid. Ook treft u hier een overzicht van alle producties, nog beschikbaar beeldmateriaal en wie er aan de productie meewerkten.

Onder Theater te Water vindt u de medewerkers gesorteerd op functie en alfabetische volgorde. Daarnaast vindt u de voorstellingen gesorteerd op jaartal.


2003

De Vliegende Hollander
  • De legende van de Vliegende Hollander behoort tot het cultureel erfgoed van alle zeevarende volkeren uit de westerse wereld. Het gegeven dat eeuwig leven een straf zou zijn staat haaks op het hedendaagse streven het leven zo lang mogelijk te rekken en misschien wel te streven naar onsterfelijkheid.

     

Yvette, de onschuld voorbij
  • Parijs, De moeder van Yvette is een dame van lichte zeden in het 19e eeuwse Parijs. Omdat zij zelf te druk is met ‘andere zaken’ en dus geen tijd heeft voor de opvoeding , laat zij haar dochter opvoeden in een nonnenklooster. Als Yvette achttien is, moet zij het klooster verlaten en maakt zij kennis met de wereld van haar moeder.