In ons archief kunt u zien wie vanaf 1982 tot nu heeft meegewerkt aan de Theater te Water producties en in welke hoedanigheid. Ook treft u hier een overzicht van alle producties, nog beschikbaar beeldmateriaal en wie er aan de productie meewerkten.

Onder Theater te Water vindt u de medewerkers gesorteerd op functie en alfabetische volgorde. Daarnaast vindt u de voorstellingen gesorteerd op jaartal.


1998

Ali Baba niet gezien
  • Volgens de legenden vertelde de schone Sjahrazad duizend en één nachten lang verhalen aan de wrede heerser Sjahriar. Deze verhalen komen uit India, Perzië en Arabië en zijn bevolkt met schone slavinnen, geesten, listige kooplieden, tovenaars, kalieven en sultans. Allerlei elementen uit duizend en één nacht samen in één verhaal: de wonderlijke geschiedenis van de beeldschone Farizad.

De Hinkepoot van Inishmaan
  • Een bizarre komedie, die zich rond 1934 in Ierland op het afgelegen eiland Inishmaan afspeelt. Als bekend wordt dat de Amerikaanse filmregisseur Robert Flaherty bezig is met het opnemen van de film "Man of Aran" maakt opwinding zich van het eiland meester. Degene die liever dan ieder ander in de film wil meespelen is de kreupele jongen Hinke Billy, al was het alleen maar om weg te breken uit de sleur van zijn droefgeestig leven.