In ons archief kunt u zien wie vanaf 1982 tot nu heeft meegewerkt aan de Theater te Water producties en in welke hoedanigheid. Ook treft u hier een overzicht van alle producties, nog beschikbaar beeldmateriaal en wie er aan de productie meewerkten.

Onder Theater te Water vindt u de medewerkers gesorteerd op functie en alfabetische volgorde. Daarnaast vindt u de voorstellingen gesorteerd op jaartal.


1995

  • 'Eén voor allen' is gebaseerd op Alexandre Dumas' wereldberoemde roman 'De drie musketiers'. Het boek kende zo'n vijftig verfilmingen, toneelbewerkingen zijn schaars. Theater te Water zal proberen, in anderhalf uur tijd, het zeshonderd pagina's dikke verhaal vol hartstocht, liefde, wraak, dood, verderf, list, bedrog, maar bovenal vriendschap en trouw aan u te vertellen. 

Goedemorgen Nederland
  • Het kantoor van een behangfabriek. Het is 1946, de oorlog is voorbij. Directeur Nicolaas Beugel wil het verleden het liefst achter het behang plakken. Als directeur verliefd wordt op Wies van Wanten, wordt het kantoor meegesleurd in de verwikkelingen rond deze liefde.